×
Home Waar Artiesten Wanneer Tickets Common Ground for kids Tickets kids Playlist Makers Sponsors en partners Vrijwilligers gezocht FAQ
Open navigatie

Vrijwilligers

Gezocht: enthousiaste Free-Willy’s!

Allereerst onwijs fijn dat je wil bijdragen aan de allereerste editie van het Common Ground Festival. Om het festival tot een groot succes te maken, hebben we jouw hulp nodig!

We zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onderstaande werkzaamheden:

Groepsbegeleider = VOL

Als groepsbegeleider krijg je 1 van de 10 routes toegewezen en begeleid je gedurende de avond deze groep mensen naar de volgende concertlocatie. Je bent tijdens de concerten ook aanwezig op de locaties en je bent aanspreekpunt voor het publiek van jouw route, begeleidt het publiek naar hun zitplaatsen zit en je kletst gezellig met je publiek (niet tijdens het concert hè;).

Locatie/artiesten Assistent

Als locatie assistent bent je verantwoordelijk voor het 'verzorgen' van de artiesten op deze locatie (drinken, begeleiding naar backstage, aanspreekpunt voor de artiest), het checken van de corona check app bij binnenkomst van een nieuwe groep en zorg je er samen met de groepsbegeleider voor dat het publiek op tijd op hun plek zit zodat de concerten op tijd kunnen beginnen. Je bent ook het aanspreekpunt voor de locatie op de dag zelf.

Stoeltjes master Waanders

Vanwege de korte opbouwtijd op de dag zelf in Waanders hebben we razendsnelle 'stoeltjes masters' nodig.

Als stoeltjes master zorg je ervoor dat er in Waanders op een verdieping binnen 15 minuten stoelen worden verspreid over de verdieping waar het publiek kan gaan zitten.

Entreecheck Waanders

In Waanders komen meerdere groepen samen en is het van belang dat er bij binnenkomst wordt gecheckt op tickets & de corona check app. Jij staat samen met iemand anders bij de ingang van Waanders, heet het publiek van harte welkom en checkt hun ticket & corona check app.

Waanders van Borrel naar Uitbuiken

Het publiek krijgt bij binnenkomst een drankje in de brasserie en moet zonder drankje op tijd op een plek zitten in de winkel. We verdelen een aantal stoelen & kussens onder het publiek, die hiermee zelf een plekje mogen uitzoeken. Jij deelt de stoelen uit en attendeert het publiek erop dat drankjes niet mogen worden meegenomen naar de winkel.

Backstage Artists & Crew Manager = VOL

Als backstage coördinator verwelkom je de artiesten en de crew en legt hen uit wat en waar ze kunnen eten en zitten. Verder hou je de voorraad in de gaten wat betreft drankjes en eten. Je bent het aanspreekpunt op deze locatie voor de artiesten en de crew.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en wil je met een super leuk team jazz, roots en klassieke muziek op kaart zetten en bijdragen aan hét nieuwe festival van Zwolle?

Meld je dan aan via productie@commongroundfestival.nl en vermeld dan de volgende gegevens:

* korte introductie van jezelf (waarom je graag wilt meewerken, wat je doet, leeftijd, etc.)

* mailadres en telefoonnummer

* naar welke werkzaamheden je voorkeur uit gaat*

* op welke dag(en) je beschikbaar bent; vrijdag 15 (opbouw), zaterdag 16 en/of zondag 17 (afbouw) oktober

*N.B: we doen ons best om rekening te houden met je opgegeven voorkeur. Uiteraard kijken we naar werkzaamheden welke passend zijn bij jou!

Op 28 september organiseren we om 19.30 uur een KICK-OFF voor de vrijwilligers. Zet deze alvast in je agenda!