Podia

Ontdek de bijzondere festivalpodia rondom de Thorbeckegracht

Stage logo

Van der Velde

Een unieke 15e-eeuwse kerk, omgetoverd tot één van de mooiste boekhandels van Nederland. Een bijzondere beleving van livemuziek, letterlijk tussen de boeken.

Hippe boekhandel in een 15e-eeuwse kerk

Waar vind je deze stage?

Achter de Broeren 1-3, 8011 VA Zwolle

Stage logo

Mechanieker

Fietsdromen en droomfietsen, niet zomaar een winkel dus. En laat onze gezamenlijke droom nu ook nog uitkomen: een live concert tussen de werkbanken van deze racefiets specialist.

Fietsdromen en droomfietsen

Waar vind je deze stage?

Thorbeckegracht 49, 8011 VN Zwolle

Stage logo

Bistro de Kwaak

Naast een heerlijk terras beschikt het schip over een groot ruim dat speciaal voor Common Ground dienstdoet als concertlocatie.

Waar vind je deze stage?

Pletterstraat 22 – 8011 VG, Zwolle

Stage logo

De Verhalenboot

Met zijn magnifieke uitzicht over de Thorbeckegracht herbergt de Verhalenboot een vestzaktheater waar, hoe kan het ook anders, de mooiste verhalen de ronde doen.

De eigenaren zijn echte aanjagers van vertel- en schrijfkunst. En als we het ergens over eens zijn dan is het wel dat verhalen net als muziek een brug slaan tussen mensen van allerlei leeftijden, culturen en levensovertuigingen.

Het verhaal, dat is het leven in een notendop

Waar vind je deze stage?

Pletterstraat 20, 8011VG Zwolle

Stage logo

De Staatsman

Gelegen in de voormalige statenzaal van Zwolle, biedt De Staatsman een nieuw hotel, hostel en grand café-ervaring die doordrenkt is van historische charme.

Met zijn centrale ligging in het hart van Zwolle, is De Staatsman de ideale plek om te genieten van alles wat Zwolle te bieden heeft, inclusief een verrassend concert in een waanzinnige setting.

Een unieke bestemming waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen.

Waar vind je deze stage?

Diezerstraat 80, 8011 RJ Zwolle

Stage logo

Cultuurschip Thor

De Thor is een schip met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat naar de begindagen van de jazz, het jaar 1915, toen het schip als sleepboot werd gebouwd. Inmiddels is het schip al enige tijd één van de mooiste culturele locaties van Zwolle. Eén van onze drie drijvende podia.

State of the Art cultuurpodium

Waar vind je deze stage?

Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle

Stage logo

19 het Atelier

Ruimte voor mensen en ruimte voor creativiteit. 19 het Atelier is een architectuuratelier, waarin een gedreven team professionals werkt aan bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame stedenbouw en architectuur, waarin de mens en creativiteit centraal staan.

Hoe mooi sluit dat aan bij onze eigen visie. Niet zo gek dat we in hun prachtige kantoor aan de Thorbeckegracht muziek laten klinken.

architectuur is gestolde muziek

Waar vind je deze stage?

Thorbeckegracht 19, Zwolle

Stage logo

Spinde Next

Spinde is een echt familiebedrijf gevestigd aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Ze zijn altijd op zoek naar de ultieme combinatie van ontwerpen, kleuren, materialen en meubelen.

Wij hebben de ultieme combinatie al gevonden, ons Common Ground programma op déze locatie. Originele stoelen en verlichting staan al klaar.

Thuisvoelen is ontspannen

Waar vind je deze stage?

Thorbeckegracht 32, Zwolle

Stage logo

Plantagekerk

De Plantagekerk is markant gelegen aan het Ter Pelwijkpark. Het gebouw, volgens een eclectisch ontwerp van architect J.W. Bosboom in 1869 gebouwd, dankt zijn naam aan de eertijds in dit gebied gelegen midden-18e-eeuwse Plantage.

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek

Waar vind je deze stage?

Ter Pelkwijkstraat 17, 8011 SE Zwolle

Stage logo

Huis van de Leefomgeving

Te midden van de oude stadsmuur van Zwolle herrijzen twee voormalige pakhuizen uit de 18de eeuw die tegenwoordig dienstdoen als kantoor voor het Huis van de Leefomgeving, waarin het Oversticht, Natuur & Milieu Overijssel en de IJsselacademie huisvesten en samenwerken aan een kwalitatieve leefomgeving. Met een prachtig uitzicht over de Thorbeckegracht geniet je vanuit dit recent gerenoveerde Rijksmonument van de mooiste livemuziek.

Laat de omgeving spreken

Waar vind je deze stage?

Aan de Stadsmuur 79-83, Zwolle

Stage logo

Conservatorium

Het Conservatorium van Zwolle bevindt zich in een oud klooster aan de stadsmuur. Dit pand met binnenhof maakte deel uit van het Dominicaner klooster dat in 1512 werd gewijd. In het gebouw bevonden zich onder andere de kapittelzaal en het dormitorium. De pandhof is omgeven door een kloostergang.

Na de reformatie heeft het klooster verschillende bestemmingen gehad waaronder katoenspinnerij, zeepfabriek en kazerne. Vandaag de dag doet het gebouw dienst als Conservatorium.

Als er tijdens Common Ground érgens muziek moet klinken, is het wel in dit muzikale bolwerk!

Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn

Waar vind je deze stage?

Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle