×
Home Waar Artiesten Wanneer Tickets Common Ground for kids Tickets kids Playlist Makers Sponsors en partners Vrijwilligers gezocht FAQ
Open navigatie

Huisregels

Zijn honden op het festival toegestaan?
Nee, honden kunnen helaas niet mee naar de locaties die deel uit maken van het festival. Uiteraard zijn geleidehonden en andere hulphonden wel toegestaan.

Mag er gerookt worden op de festivallocaties?
Er geldt een rookverbod op het festivalterrein en bij de deelnemende locaties.

Mag ik eten en drinken meenemen?
Nee, het meebrengen van eigen drank en etenswaren, glas en blik is niet toegestaan.

Is er een minimumleeftijd?
Er geldt geen minimumleeftijd voor het festival. Bezoekers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Bezoekers tot en met 18 jaar kunnen met korting naar het festival.

Kan ik alcoholische dranken kopen?
Alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel wordt er altijd naar een legitimatie gevraagd.

Hoe wordt de omgeving beschermd?
We zijn te gast op bijzondere locaties. We verlangen van alle festivalbezoekers dat zij de locaties, de andere festivalgangers en omwonenden respecteren. Afval en sigarettenpeuken horen niet op straat. Help ons de locaties en omgeving schoon te houden. Parkeer je auto of fiets alleen op de daarvoor aangewezen plekken.

Hoe zit het met de veiligheid?
Op het festivalterrein en de locaties van Common Ground is de Nederlandse wetgeving van toepassing. Legitimatie is voor iedereen verplicht. Het gebruik en in bezit hebben van soft-harddrugs, voorwerpen die gevaar kunnen opleveren en ongewenst gedrag is niet toegestaan. Aanwijzing van het personeel en de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Veiligheidsregels omtrent corona worden spoedig op deze website bekendgemaakt.

Kom ik op de foto?
Tijdens Common Ground worden foto-, video- en audio opnames gemaakt. Bij het betreden van de festivallocaties ga je hiermee akkoord.

Mag ik eigen promotie plegen?
Het verkopen van diensten of producten, flyeren en andere promotie op of rondom de festivallocaties is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan.

Mag ik zelf opnamen maken?
Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van de organisatie professionele audio- en video opnames te maken voor commerciële doeleinden.

Wanneer stem ik in met de huisregels?
Door een kaartje te kopen en aanwezig te zijn, stem je in met deze huisregels. Aanwezigheid is op eigen risico. Stichting Common Ground aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers en locaties. In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie.