Contact

Contactinformatie

Festivalterrein

Historische binnenstad van Zwolle rond de Thorbeckegracht en het Museumkwartier


Doorlopende programmering gedurende het jaar vindt plaats op diverse sfeervolle locaties in Zwolle. Hou de website in de gaten voor de laatste info.

Kantoor

Stichting Common Ground
Hanzelaan 95 (gebouw 50)
8017 JE Zwolle
welkom@commongroundfestival.nl  

Doelstelling
Wij vinden dat iedereen van muziek moet kunnen genieten. Het is een rode draad die door alle culturen loopt en op unieke wijze diverse gemeenschappen met elkaar kan verbinden. Het heeft de kracht om veranderingen in gang te zetten of het nu gaat om iemands individuele stemming of iemands perceptie ten aanzien van de dingen om ons heen. Muziek is bovendien in staat om mensen te inspireren en samen te brengen. Wij zien het als onze rol en kracht om bekwame musici en de muziek die zij maken op een eigentijdse manier te verbinden met bijzondere locaties en publiek. Samen vormen zij een heilige drie-eenheid, waarvan het geheel meer is dan de som der delen.

Hier vind je het Beleidsplan Common Ground 2023-2024.

Vragen? Check eerst onze informatie pagina

Programma suggesties
Leuk dat je Common Ground gevonden hebt! We willen gelijk eerlijk zijn; het grootste deel van ons programma komt tot stand op eigen initiatief. We doen veel research en bezoeken regelmatig live concerten. Als je denkt dat jouw muziek past in ons programma, stuur ons dan een korte mail met daarin links naar relevante video en audio content, social media en je website. Common Ground is een festival dat zich afspeelt op overwegend kleine en karakteristieke locaties met muziek die zich laat typeren als (semi) akoestische jazz, world en klassieke muziek en allerlei cross-overs daartussen. Vanwege het grote aantal verzoeken, de beperkte mogelijkheden en ons kleine team is het niet mogelijk om persoonlijk te reageren op alle programma suggesties. We luisteren en bekijken wel alle suggesties. Alvast dank voor je begrip!

Programma: welkom@commongroundfestival.nl

Facturen: facturen@commongroundfestival.nl
Productie: productie@commongroundfestival.nl
Vrijwilligers: vrijwilligers@commongroundfestival.nl

KvK: 77785770

Fiscaalnummer: 861144508

IBAN: NL21 RABO0368273466

Beloningsbeleid
Stichting Common Ground onderschrijft het belang van het fair pay principe, zoals vastgelegd in de Code Fair Practice voor ondernemen en werken in de kunst, cultuur en creatieve industrie. Musici worden conform deze norm betaald. Voor freelance medewerkers, waaronder de directie, streeft Common Ground de komende jaren naar een eerlijke vergoeding conform CAO Nederlandse Podia. Bestuursleden van Common Ground verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd.

  • Tibor Elferink: artistiek directeur
  • Nora Hulsink: creatief producent
  • Erik Pasveer: voorzitter
  • Joeri Pechler: secretaris
  • Andrea Robijn: penningmeester
  • Fotografie: Raymond ‘Bullet Ray’ van Olphen, Nienke de Groot
  • Video: Seppe Ovink
  • Artwork: Viesrood
  • Website: Jan-Pieter Zuiderveen